Яблуні

Чемпіон

1річний 50грн

2річні 70грн 
3річні 150грн


Дерева низькорослі. Мають овальну, середньозважену крону. Починає плодоносити у віці 3 років. Плодоносіння стабільне.

Цвіте дружно і рясно в середні строки.

Плоди більшого за середній розміру (160-190 г), доволі одномірні, округло-овальні, з оранжево-червоним смугастим розмитим рум'янцем на більшій частині поверхні Шкірочка тонка, дуже щільна, еластична, суха. М'якуш яблук середньої щільності, ароматний, дуже соковитий, на смак - кислувато-солодкий . Знімна стиглість настає у другій декаді вересня, споживча - у жовтні. У звичайному сховищі можуть лежати до 2-х місяців, у холодильнику - до п'яти.

Флоріна

1річний 50грн

2річні 70грн
3річні 150грн


Сорт яблуні флоріна солодко-кислий, сильно рослий, міцьний скелет дерева, крона широка і густа. Стійкість структури дерева до холодів і підступних хвороб (борошниста роса) десь середня. Цвітіння тривале.

Перші плоди з'являються на флоріні на 4-5 р. Різновид цієї яблуньки відноситься до солодких сортів. Розмір і вага плодів (100 - 150 г.), яскраво-червоні, приємно їстівна шкірка, але щільна.

Сорт зимових яблук виду флоріни соковитий, відмінно показав себе в лежанні і довго зберігається набираючі з часом більш високі показники смаку.

Кінець вересня - початок жовтня можна обривати плоди і до січня будите мати відмінні яблука, для продажу або споживання. Зберігаються яблука до червня, при належному зберіганні. Дуже гарні плоди цього сорту, великі.

Айдаред

1річний 50грн

2річні 70грн
3річні 150грн


Вступає у плодоношення на четвертий рік після садіння. Плодоносить стабільно й рясно. Урожайність наростає швидко, 6- 7-річні дерева дають по 25 - 30 кг плодів.

Плоди переважно більші за середній розмір (145-190 г), одномірні; плоско-округлі, із згладженими ребрами, зеленувато-жовті, з яскраво червоним розмитим або смугасто-розмитим рум'янком на більшій частині поверхні. Шкірочка тонка, щільна, еластична, злегка масляниста, блискуча, з легким восковим нальотом. М'якуш кремовий або світло-кремовий, щільний, дрібнозернистий, соковитий; середнього кисло-солодкого смаку . Знімна стиглість настає на початку жовтня, споживча - у лютому. У звичайному сховищі плоди зберігаються до березня, у холодильнику - до червня. Транспортабельність висока. Використовують свіжими та на виготовлення соків.

Муцу

1річний 50грн

2річні 70грн
3річні 150грн


Збірна зрілість наступає з 15-20 жовтня. плоди зберігаються близько 260 днів. Дерево середньоросле, стійкість до хвороб - висока. Високоурожайний. Добре транспортується. Світло-жовті або салатово-жовті великі плоди 200-280 г. Є також червоно-жовті мутанти. Кисло-солодкий смак, кислота майже не відчувається. М'якоть середньої твердості. Із світлих плодів цей сорт найкращий

Голден

1річний 50грн

2річні 70грн
3річні 150грн


Плоди середнього та більше за середній розміру (120-190 г), середньої одномірності, видовжено-округло-конічні, зеленувато-жовті, з великими опробковілими світло-коричневими сочевичками, іноді з незначним оранжевим рум'янком та іржавою сіткою. Шкірочка середньої товщини, щільна, еластична, гладенька, суха. М'якуш жовтувато-кремовий, щільний, дрібнозернистий, соковитий, ароматний відмінного кислувато-солодкого смаку . Знімна стиглість настає наприкінці вересня, споживча - у січні. У сховищі плоди зберігаються до березня, у холодильнику - до травня. Транспортабельність висока. Використовують переважно у свіжому вигляді та на виготовлення сухих порошків.

Початок плодоношення підщепах на третій рік. Плодоношення регулярне. Врожайність 30 кг із дерева. Цвітіння середнього періоду. Квіткові нирки стійкі до весняних заморозків.

Мельба

НЕМАЄ


Плоди середні (120-140 г), округлі, округло-плоскі, зеленувато-жовті, на більшій частині оранжево-червоні з дрібними штрихами. М'якоть ніжна, соковита, відмінного винносолодкого смаку. Знімальна зрілість - наприкінці липня-початку серпня, споживча-через 10 днів, лежкість - до одного місяця.

Дерева вище середнього розміру, помірного розгалуження, крона висококругла.

Перші врожаї  на третійПлодоношення регулярне в перші роки і періодичне з віком дерева. Врожайність до 150 кг з дерева. Цвітіння раннього періоду. Квіткові нирки стійкі до весняних заморозків. Сорт відносно стійкий до хвороб і шкідників, але у вологі роки уражається паршею.

Білий налив

1річний 80грн


Перші плоди дає на 4-5 рік. Плоди середні (100-130 г), достигають в кінці липня на початку серпня. Світло-жовтуватого кольору, кисло-солодкого смаку, з приємним ароматом, м'якуш білий, ніжний, соковитий. Якщо перестигає, то стає борошнистим.Тривалість зберігання плодів - 2-3 тижні. Можна вживати одразу після збирання. Мають дуже тонку шкірку, без покривного забарвлення, плями від ударів і тиску стають одразу помітними. Тому транспортабельність досить низька.

Ерлі Женева

1річний 50грн

2річні 70грн
3річні 150грн

 Ерлі Женева - самий ранній сорт яблук. Дозрівають на 7-8 днів раніше, ніж Білий Налив.

Плоди середні або навіть великі, масою 150-200 г, від округло-конічної до плоско-округлої форми, жовто-зеленого кольору з червоним рум'янцем . М'якуш білий із зеленуватим відтінком, щільний, соковитий, хрусткий, ароматний, солодкого смаку з пряними -солодкими нотками. Яблука дозрівають нерівномірно з першої половини і до кінця липня.

У холодильнику зберігаються близько трьох тижнів.

Семеренко

1річний 50грн

2річні 70грн
3річні 150грн


Яблуня Семеренко
Плоди великі, масою 150-190 г, округло-конічні, зелені, з численними світлими підшкірними крапочками. М'якоть зеленувата, щільна, дрібнозерниста, соковита, ароматна, гармонійного кисло-солодкого смаку .

Знімна зрілість настає в кінці вересня - початку жовтня. Основне призначення - споживання в свіжому вигляді (з грудня по травень), а також для тривалого приготування свіжих світлих, високоякісних соків.
Відрізняється високою врожайністю, відмінними смаковими і товарними якостями, унікальною лежкістю плодів. Є одним з основних промислових сортів.

Слава переможцям

1річний 50грн

2річні 70грн
3річні 150грн

Десертний, солодкий, осінній сорт. Плоди: великих розмірів ( 170 -240 г), з інтенсивним темно-червоним рум'янцем і бордовими штрихами по всій поверхні. М'якоть жовтувато-білого відтінку, дуже соковита, ніжного солодкаво-кислого смаку.



 

Антонівка

Немає

Дерево досягає великих розмірів, утворює добре розвинену кулясту крону.

Яблука зеленувато-жовті, великі (до 250 г), округлоциліндричні або трохи конічні, з широкими ребрами, ароматні; м'якуш білий, соковитий, винно-кислосолодкий. Зелені плоди (до стиглості) дуже кислі. При повному достиганні кислість значно зменшується.

В Україні антонівка звичайна починає плодоносити з 5-6-го року. Плоди достигають у вересні (2-га декада).

Свіжі плоди зберігаються протягом 4-6 місяців.

Саджанці рослин, інформація з інтернет ресурсів. 
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати