Яблуня Дерево-сад
Яблуня дерево-сад Білий налив,Едера, Голден Смуті
Яблуня дерево-сад Білий налив,Едера, Голден Смуті
2 річний 250грн
3 річний 300грн
Яблуня дерево сад - три сорти яблунь щеплені на одної підщепі. Саджанці з декількома сортами на одному стовбурі зручні для садівників. Багатосортові саджанці утворюються в результаті декількох щеп.
Білий налив. Плоди середні (100-130 г), достигають в кінці липня на початку серпня. Світло-жовтуватого кольору, кисло-солодкого смаку, з приємним ароматом, м'якуш білий, ніжний, соковитий. Якщо перестигає, то стає борошнистим.Тривалість зберігання плодів - 2-3 тижні. Можна вживати одразу після збирання. Мають дуже тонку шкірку, без покривного забарвлення, плями від ударів і тиску стають одразу помітними. Тому транспортабельність досить низька.
Едера. Плоди середні та великі (160-220 г), одномірні, ширококонічні, ребристі по всій висоті, зеленувато-жовті, з малиново-червоним розмитим рум'янцем на більшій частині поверхні. М'якоть кремова, дрібнозерниста, середньої щільності та соковитості, ароматна, гармонійного кисло-солодкого смаку. Знімальна стиглість настає в кінці вересня, споживча - у січні. В холодильній камері зі звичайною атмосферою плоди зберігаються до середини квітня. Придатні для переробки на високоякісний сік.
Голден Смуті .Плід: великого розміру, масою 180-240г. округло-довгасті, витягнуті до основи. Шкірочка без оржавленной сітки, як у Голден Делішес, жовто-зеленого забарвлення, часто проявляється яскраво-малиновий рум'янець, добре видно коричневі підшкірні точки. М'якоть по структурі щільна, але не тверда, дрібнозернистий, соковитий, відмінного солодкого, без кислоти, смаку. Транспортабельність плодів висока, чудовий товарний вигляд. Стійкість до хвороб: висока, можна назвати імунним сортом, висока зимостійкість. посухостійкість. Збір плодів здійснюють в декілька етапів, починаючи з кінця вересня, відмінно зберігаються до травня.
Яблуня дерево-сад Ерлі Женева , Семеренко , Едера
Яблуня дерево-сад Ерлі Женева
, Семеренко
, Едера
2 річний 250грн
3 річний 300грн
Яблуня Ерлі Женева - самий ранній сорт яблук. Дозрівають на 7-8 днів раніше, ніж Білий Налив.
Плоди середні або навіть великі, масою 150-200 г, від округло-конічної до плоско-округлої форми, жовто-зеленого кольору з червоним рум'янцем . М'якуш білий із зеленуватим відтінком, щільний, соковитий, хрусткий, ароматний, солодкого смаку з пряними -солодкими нотками. Яблука дозрівають нерівномірно з першої половини і до кінця липня.
У холодильнику зберігаються близько трьох тижнів.
Яблуня Семеренко Плоди великі, масою 150-190 г, округло-конічні, зелені, з численними світлими підшкірними крапочками. М'якоть зеленувата, щільна, дрібнозерниста, соковита, ароматна, гармонійного кисло-солодкого смаку .
Знімна
зрілість настає в кінці вересня - початку жовтня. Основне призначення -
споживання в свіжому вигляді (з грудня по травень), а також для
тривалого приготування свіжих світлих, високоякісних соків.
Відрізняється високою врожайністю, відмінними смаковими і товарними
якостями, унікальною лежкістю плодів. Є одним з основних промислових
сортів.
Едера. Плоди середні та великі (160-220 г), одномірні, ширококонічні, ребристі по всій висоті, зеленувато-жовті, з малиново-червоним розмитим рум'янцем на більшій частині поверхні. М'якоть кремова, дрібнозерниста, середньої щільності та соковитості, ароматна, гармонійного кисло-солодкого смаку. Знімальна стиглість настає в кінці вересня, споживча - у січні. В холодильній камері зі звичайною атмосферою плоди зберігаються до середини квітня. Придатні для переробки на високоякісний сік.